Bedrijfsvrzorging Invalbakker.nl

Bedrijfsvrzorging Invalbakker.nl
Invalbakker

zondag 23 januari 2011

bedrijfsverzorging Invalbakker.nl

1 opmerking:

  1. Onze bedrijfsverzorgers behoren tot de vaste kern medewerkers in samenwerking met bedrijfsverzorging Invalbakker.nl. Zij worden bij verschillende opdrachtgevers ingezet. Bedrijfsverzorgers zijn specialisten in brood en/of banket werkzaamheden. Zij hebben ruime ervaring in de bakkerij branche opgedaan. Zo hebben zij meestal zelf een bakkerij bedrijf gehad of zijn in de bakkerij opgegroeid.

    Een bedrijfsverzorger kan het bedrijf van onze leden runnen wanneer deze dat door ziekte of vakantie niet zelf kan doen. Door hun ervaring kunnen ze snel en vakkundig uw bedrijfsvoering overnemen. Zo hoeft u zich over uw bedrijf geen zorgen te maken. Maar ook voor diverse specialistische taken zoals bruidstaarten en streekprodukten kunnen de bedrijfsverzorgers ingezet worden.


    Een gemotiveerde Invalbakker, hij/zij is een gediplomeerde bakker met ruime ervaring, is in bezit van voldoende vakkennis, opgedaan in theorie en praktijk.Tevens is het mogelijk (in overleg) om een invalbakker te krijgen met meerdere kwalificaties, zoals BHV-certificaat en/of leermeester-certificaaat.

    BeantwoordenVerwijderen